Cégalapítás Amerikában

Image

            Elérkezett a pillanat, mikor lezárunk egy fejezetet és megnyitunk egy másikat, ebben az esetben az Ázsiai cégalapítás cikksorozatunkat zárjuk le és legközelebbi cikkünkben már egy amerikai ország cégalapítási információt osztjuk meg olvasóinkkal.

A legelső cikkeimben már írtam, hogy az oldalon megtalálható lesz minden fontosabb ország, minden egyes kontinensről. Eddig Ázsia volt a soros 4 hónap alatt, 7 ország cégalapítási folyamatát ismerhették meg. A közeljövőben, előreláthatólag fél évig az amerikai országok cégalapítási folyamatát kísérhetik végig, mégpedig a következőket:

– Nevada

– Wyoming

– Delaware

– New York

– Kalifornia

– Bahama szigetek

– Alaszka

– Kanada

– Mexikó

– Panama

– Dominika

– Belize

 

            Szokásomhoz híven, cikkeket kéthetente fogok megosztani az oldalon, így érdemes lehet legalább havonta egyszer-kétszer ellátogatni az oldalra a legfrissebb információkért.

            Amerikáról

            Az üzleti életben a legfontosabb a gazdaság, épp ezért nem is írok a történelemről, állatvilágról és hasonló dolgokról.

            Amerikának óriási területe van, és minden részen más ipari ág jellemző. Van olyan rész, ahol a bányászatból élnek meg az emberek (kén, foszfát, feketeszén, kőolaj, vasérc, nemesfémek-ércek, kősó).

            Ezeknek az erőforrásoknak köszönhetően nagy szerepet játszik az országban a vaskohászat, autó és repülőgépgyártás. Ám fontos szerepe van még az élelmiszeriparnak, elektronikai iparnak és hadi iparnak is.

           

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s